Z vašich ložnic: Načapal mě s vibrátorem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Z vašich ložnic: Načapal mě s vibrátorem!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nic jsem neprovedla, vždycky jsem mu byla věrná, tohle ho ale rozpálilo do běla. Přitom jsem jen chtěla upustit uzdu fantazii.

Čtenářka Alžběta vypráví: To byl zase jednou celý podvečer pryč. Ani už nevím, co mě dostalo, koukala jsem na televizi. Snad nějaká scéna byla impulsem, který spustil možná až perverzní představy. Během vteřiny jsem se rozhodla vyzkoušet vibrujícího »kamaráda«, kterého jsem předtím vyhrála v tombole na firemní párty.

Rozbalila jsem ho opatrně tak, aby to Tomáš nepoznal. Věděl o něm. Odložili jsme ho s tím, že není třeba…

Náš sexuální život byl normální, normální jako všude po 16 letech od svatební noci. Tomáš věděl, že to už  není žádná idylka, chlapská ješitnost však neuznává věk ani sexuální abstinenci partnerky.

Ten večer jsem ho zkrátka rozbalila, lehla si na gauč, zavřela oči… V takový chvíli má člověk omezený vnímání. Příchod Tomáše jsem slyšela na poslední chvíli. Vibrátor jsem stačila strčit pod gauč a přeběhla do koupelny. Jenže… blbá… část obalu jsem nechala na stole. A bylo to venku!

O nic moc nešlo, i ta malá hádka byla zjevně jen o jeho ješitnosti. „To tě nedokážu uspokojit!“, „To už to se mnou za nic nestojí, když musíš používat tohle!“, „Budeš vůbec chtít ještě normální sex?!“.

816058:gallery:true:true

Hned druhý večer jsem nešli hned spát. A Tomáš se fakt snažil. Od té doby jsem to měla na talíři ještě několikrát – někdy jako ješitnou výčitku, jindy spíše jako smutný povzdech. Přiznám se, ani nevím, jestli jsem udělala dobře, že jsem ho rozbalila. Teď už je ale rozbalený. Možná ho zas někdy pozvu do postele…

Z e-mailu čtenářky

Máte i vy svoji story? Zašlete nám ji na e-mailovou adresu laska-sex@ahaonline.cz. Anonymitu máte pochopitelně zaručenou. Do předmětu zprávy napište SEX.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.