Z vaší ložnice - Nechce mi to dělat pusou! Nevoním mu… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Z vaší ložnice - Nechce mi to dělat pusou! Nevoním mu…

Fotografie
Fotografie (internal)

Je to prostě nefér! Zatímco on se rád nechává obsloužit, já se toho od něj nedočkám. Zkusila jsem všechno, jak ho motivovat. Marně. Toužím po tom…

Jsme s Tomášem druhý rok a nemůžu si na nic stěžovat. Žádný ideální vztah neprožíváme, ale co, je ideální, že? Každopádně miluji sex a přiznám se – ač je to dneska možná divné, miluji sex jen s přítelem.

 

Sex byl i před ním významnou součástí mého života. A i když jsem byla náruživá, spala jsem vždy jen se svými partnery. Nebylo jich moc a já měla štěstí, že to byli… fakt kanci. Sex nikdy nebyl důvod mých rozchodů.

 

U Tomáše ale problém mám a trochu mě trápí. On prostě nepraktikuje orální sex. Myslím tím vůči mě, zkrátka nikdy mi to nedělá pusou. Sám to ale má rád. A já mu to moc ráda poskytnu, sama z toho mám potěchu. Strašně, ale strašně bych chtěla, aby mi to udělal taky. Jen při té představě jsem moc vzrušená. Zatím jsem se ale nechytala.

 

Po pár měsících našeho vztahu jsem s ním o tom chtěla mluvit. Přiznal se, že mu tam dole nevoním…ufff. Sedla jsem si na zadek do křesla. Když jsem to ale rozdýchala, připustila jsem, že je to prostě možný. Následující dny jsem věnovala oběhávání drogerii kvůli vhodným mýdlům, ale třeba i sex shopů kvůli speciálním přípravkům. Projela jsem internet, i přes něj jsem nasbírala nespočet rad, nakoupila nějaké prostředky.

 

Nastal den, který měl prolomit můj orálněsexový »absťák«.

 

Byl pátek kolem půlnoci. Vrátili jsme se od známých trošku přiopilí. Skočila jsem do sprchy, umyla se, »navoněla«, a vyrazila do boje. Bylo to vášnivé. Pod vlivem pár panáků puchkina a několika kol padaly zábrany. Po svléknutí mých dolních partií jsem rukou jeho hlavu naváděla na správná místa. Vlastně mu to stačilo naznačit, šel do toho sám. Několikavteřinový pokus ale skončil fiaskem.

 

Natálka: Tak na tuhle rozkoš můžu zapomenout...

 

A víte, co mi řekl? „Já to prostě nemám rád. Připadá mi to nechutný, nehygienický…“ Ani nemusím popisovat, že veškerá vášeň pro ten večer pohasla. A od té doby mám tendenci trestat ho tím, že mu to sama nedělám. Trochu se to podepisuje na našem sexuálním životě, ale mě to prostě přijde jako nesmysl. Když to, co já po něm chci, je nechutné, nehygienické, jaké je to, co mu dělám já?

 

Náš sex tedy probíhá bez oboustranného orálu. A já toužím a sním….

 

Máte i vy svoji story? Zašlete nám ji na e-mailovou adresu laska-sex@ahaonline.cz. Anonymitu máte pochopitelně zaručenou. Do předmětu zprávy napište SEX.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.