Z vaší ložnice - S Ivetkou je krásný život. Jenže bez sexu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Z vaší ložnice - S Ivetkou je krásný život. Jenže bez sexu

Fotografie
Fotografie (internal)

Je úžasná, skoro nic by jí nemohl vytknout. I když jsem dost náročný, ve všem mi vyhovuje. Zásadní problém ale je – nespíme spolu. Byla totiž znásilněna.

Jsme spolu tři čtvrtě roku a ještě mezi námi nebyl sex. Řekla mi to otevřeně po dvou týdnech. Prozradila svoje trauma, za který může jeden d**bil, který ji znásilnil. On si svých 7 let odkroutí a pak bude mít klid, ona to má ale asi na doživotí.

 

Byla tenkrát na svatbě kamaráda a kamarádky. Byla to prý velká pařba a všichni měli dost. Obzvlášť jeden chlapík, který si procházku na čerstvém vzduchu vyložil trochu jinak. Ivetku zatáhl do svého auta donutil, aby mu byla po vůli…

 

Chápu ji. Znásilnění neberu na lehkou váhu. Dostávám se tím ale do hrozné situace. Ivetka je vážně dost atraktivní. Z jejích dokonalé postavy, pohybů, a vlastně už i hlasu šílím. Je mi to na nic. Několikrát jsem se pokusil tabu překonat. Vždycky s neúspěchem. Navíc jsem pak měl spíš pocity výčitek než, že bych jí vytýkal, že to nechce.

 

Zoufalá situace.

 

 

Rozumím jí, respektuji, ale pořád zůstávám chlapem, a tohle dlouho nevydržím. Obrátili jsme se na sexuologa. Budeme zřejmě oba chodit na terapie. Moje šance, jak neublížit úžasný holce, jak v důsledku neublížit sobě.

 

Máte i vy svoji story? Zašlete nám ji na e-mailovou adresu laska-sex@ahaonline.cz. Anonymitu máte pochopitelně zaručenou. Do předmětu zprávy napište SEX.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.