Z vaší ložnice – Milujeme bičíky, ale taky sex na veřejnosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Z vaší ložnice – Milujeme bičíky, ale taky sex na veřejnosti

Cokoliv je napadne, to vyzkouší. Slovo zábrany v sexu pro ně patří do slovníku cizích slov. Má to ale jediný háček. Postel je pro ně už těžká nuda. Co s tím?

 

Čtenářka Pavla vypráví: Můj problém v sexu by se asi nedal nazvat problémem. Vím, že lidé mají spousty potíží po sexuální stránce a moje starosti by mi mohli jen závidět. Mám totiž ráda experimenty. A můj přítel je se mnou rád provádí. Problém je v tom, že nevím, kam až zajdeme. Respektive, mám pocit, že všechny relativně bezpečné možnosti jsme už vyčerpali.

 

Chodíme spolu přes rok a od té doby si pořád jen užíváme. První sex byl klasicky v posteli, v dalších týdnech jsme měnili polohy, poté i místnosti. Na řadu přišla pouta, sexy prádlo, bičík. Vydali jsme se i na veřejná místa. Začali v parku, poté večer na lavičce uprostřed sídliště, kudy se vracela mládež z místní diskotéky. Hrozně moc nás to vzrušovalo.

 

Pokud jsme někde na novém místě, jen se na sebe podíváme a víme, co oba chceme. V momentě, když jsme nastoupili v létě do letadla, bylo jasno. To si nemůžeme nechat ujít. Vyzkoušeli jsme také prázdné kupé ve vlaku, rybník uprostřed přírody, sklep, půdu, výtah.

 

Kliknutím zvětšete

 

Vše je pro mě moc vzrušující, ale uvědomuji si, že frekvence našich sexuálních hrátek klesá. Obyčejné milování nás už totiž nebaví. A zatímco se miliony párů můžou milovat každý večer v posteli, my čekáme na něco, co bude naprosto něčím zvláštní. Postel v klidu doma nás neláká. Ale na výlety za extrémem není pořád čas. Občas byla moje spása, že jsem se převlíkla třeba za sestřičku nebo postříkala šlehačkou, ale už to je nám málo.

 

Dokonce mám pocit, že se svému přítelovi nelíbím. Nevzrušuje ho moje nahota, nevzrušuji ho já samotná. Nahé ženské tělo v posteli je mu už málo. Myslím, že jsme to s těmi experimenty přehnali. Není, kam jít dál. A pokud ano, nebude to nebezpečné?

 

Máte i vy svoji story? Zašlete nám ji na e-mailovou adresu laska-sex@ahaonline.cz. Anonymitu máte pochopitelně zaručenou. Do předmětu zprávy napište SEX.

Čtěte také:

Story z vaší ložnice – Čtenářka Alice: Můj muž se prodával za peníze!

Story z vaší ložnice – Čtenářka Mirka: Spím s manželovo milenkou

Čtenářka Věra: Masturbuji při TOM, partnerům se to nelíbí

Čtenář Ivo: Souložíme bez zábran, ale jen přes ICQ

Čtenář Aleš: Před svatbou chci sex i s jinou!

Čtenářka Irena: Manžel chce jen rychlovky, já romantiku

Čtenářka Lenka: Mám ji úzkou, manžel bývá odřený

Ilustrační foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.