Velká škola zumby! Dnes základní tance: Merengue, reggaeton, salsa a cumbia... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Velká škola zumby! Dnes základní tance: Merengue, reggaeton, salsa a cumbia...

Zumba patří v současné době mezi nejoblíbenější fitness tance. Instruktorka Monika Delawská (na snímku uprostřed) má s tímto sportem bohaté zkušenosti, které předává dál.
Zumba patří v současné době mezi nejoblíbenější fitness tance. Instruktorka Monika Delawská (na snímku uprostřed) má s tímto sportem bohaté zkušenosti, které předává dál. (Aha! - Martin Pekárek)

Jen máloco dnes v Česku zažívá takový rozkvět jako zumba.

Jde vlastně o kombinaci posilovacích cviků a tance v rytmu latinskoamerické hudby. V cizině se tančí už více než 10 let, u nás se začala šířit teprve před dvěma roky. Dnes už ji ale tancují tisíce lidí a stále přibývají další.

Zumbě propadli lidé snad všech věkových kategorií a tělocvičny, fitness centra i vesnické sokolovny znovu ožívají. Zumba je zkrátka současný fenomén. Patříte mezi ty, kteří s tímto cvičením ještě nezačali? Nevadí? Pojďte cvičit s námi.

Oslovili jsme jednu z nejlepších cvičitelek zumby u nás – Moniku Delawskou z Plzně, která nám v Kalikovském mlýně v Plzni společně se svými dvěma tanečnicemi prozradila a předvedla, jak na to!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.