Majitel baru: Choďte k nám pít a přifoukneme vám prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Majitel baru: Choďte k nám pít a přifoukneme vám prsa!

Fotografie
Fotografie (internal)

Představte si, že chodíte do hospody a při koupi 5 piva vám číšník oznámí, že jste vyhrála nová prsa od plastického chirurga. Lákavé? A není to jen sen. V jednom baru to tak skutečně funguje.

Jen byste si za svým pivem musela zajet až do mexické Guadalajary. Pod heslem „Bez dud není ráje“ nabízí zdejší bar svým zákaznicím účast v loterii, ve které mohou jednou za měsíc vyhrát chirurgické zvětšení poprsí. Začal s tím před dvěma měsíci a od té doby prý se do něho paní a dívky jen hrnou.

Majitel baru Fernando Luévanos, že tuto novou reklamní kampaň zahájil v reakci na kroky místních úřadů zaměřené na omezení prodeje alkoholických nápojů v zájmu snížení počtu dopravních nehod.

„Přišla spousta holek, nových zákaznic,“ řekl Luévanos.

Dobře vybavené musí být i číšnice.

Už za první týden bylo do urny postavené na barovém pultu vloženo 2500 tiketů. Ženy dostávají jeden při vstupu a zákazníci jeden za každý objednaný nápoj. Posledním výhercem byl mladík, který výhru věnoval jisté dívce, aby si ji získal.

Výhra má hodnotu asi 4000 dolarů (72 000 korun). Zahrnuje podle Luévanose služby jednoho z nejlepších chirurgů v Guadalajaře ve velmi dobré nemocnici, nejlepší značku prsních implantátů a rekonvalescenci po operaci.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.