Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Mileny Slavíčkové - Kachna s moravským zelím a chlupatými knedlíky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Mileny Slavíčkové - Kachna s moravským zelím a chlupatými knedlíky

Fotografie
Fotografie (internal)

Paní Milena Slavíčková (51) z Dolní Čermné ve východních Čechách miluje tradiční českou kuchyni, a pro další soutěžící v pořadu »Prostřeno!« (dnes od 18 hodin v TV Prima) si proto připravila skutečnou masitou baštu. Podávalo se domácí uzené s kaviárovou pěnou, kachnička s moravským zelím a chlupatým knedlíkem a jako sladká tečka zmrzlina s flambovaným ovocem a šlehačkou.

Vaření je pro paní Milenu celoživotní koníček i zaměstnání a den bez teplé večeře nebo oběda si ani neumí představit. „Kuchtím ráda už od dětských let. V podstatě od chvíle, kdy jsem dosáhla na plotnu. Recepty jsem pochytila od své maminky a kuchařky v podstatě nepoužívám,“ směje se Milena, která se nejraději věnuje tradiční české kuchyni a u sporáků je kvůli dobrému jídlu ochotna trávit i dlouhé hodiny.

„Jsem masový typ. Mé nejoblíbenější jídlo je vepřoknedlozelo. Naopak úplně nesnáším buchty a nemusím ani zeleninu nebo ryby. Ze sladkého si ráda dopřeji zmrzlinu,“ přiznává svůj nepříliš dietní jídelníček Milena. Její kuchařské umění si pochvaluje i rodina. „Syn vždycky přijede na návštěvu a vymete celou lednici. Jsem ráda, když všem chutná,“ pochvaluje si.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.