Velikonoce pro dospělé: Tajemná moc čokoládové Kámasútry! Čtyři cukrářky už jsou na mateřské... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Velikonoce pro dospělé: Tajemná moc čokoládové Kámasútry! Čtyři cukrářky už jsou na mateřské...

 (Aha! – Petr Novotný)

Velikonoční figurky, erotická bonboniéra nebo třeba čokoládová Kámasútra. Tyhle sladké dobroty z nejlepší belgické čokolády právě teď vyrábějí v Rudolfově u Českých Budějovic. Velikonoce se blíží a cukrářky mají plné ruce práce!

Největším hitem na trhu je v kteroukoli roční dobu erotická čokoládová Kámasútra. Luxusní, do nejmenšího detailu vypracovaná sladkost je vtipným dárkem, kterému odolá málokdo. „Kámasútra je vděčným dárkem, který se hodí i o Velikonocích. Pro milovníky erotiky vyrábíme také bonboniéru s pralinkami ve tvaru pánského přirození a připravujeme i pralinky ve tvaru ňader,“ popisuje šéf firmy Petr Tájek.

Cukrářky, které erotické figurky vyrábějí, nedají dopustit na jejich magickou moc! „Během roku, kdy jsme je denně vyráběly, odešly čtyři ženské na mateřskou. Musely doma manželům předvádět, co dělají v práci,“ usmívá se cukrářka Marcela Krchová.

Ve firmě je v plném proudu i výroba velikonočních figurek a pořídit si můžete i opravdové obry mezi figurkami. „Děláme třeba téměř půlmetrové a čtyřkilové kohouty nebo zajíce. S velkými figurkami máme praxi, v České knize rekordů máme zapsanou obří pralinku o váze 82 kilo. Dělali jsme ji celý den,“ dodává majitel Tájek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.