10 nejčastějších poloh v sexu - Podle trenérky Julie Poupětové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

10 nejčastějších poloh v sexu - Podle trenérky Julie Poupětové!

Julie Poupětová
Julie Poupětová (Aha! – Martin Pekárek, Dan Černovský)

Pozor, už v neděli je sv. Valentýna, svátek, který byl obnoven počátkem 20. století. A to je jistě čas i na erotické hrátky. To, že byste si občas zasloužili za výkon v posteli medaili z akrobacie, vůbec nemusí znamenat, že svému partnerovi poskytujete tu nejkrásnější rozkoš.

Zároveň však není ideální střídat jen dvě pohodlné pozice. To po jistém čase postelové okamžiky vrhne na úroveň domácího úklidu. Proto jsme vybrali 10 nejčastějších poloh a zeptali se sexuální trenérky Julie Poupětové (32), jaké vzrušení nám přinesou a jak se která líbí ženám a jejich protějškům. Horkým typem odbornice na milování je poloha 69.

Tip sexuální trenérky: Pozice 69
„Pozice, kterou bych doporučila, je orální a často opomíjená 69 jak v provedení žena nahoře, tak v provedení žena dole. Zde mají oba partneři možnost si užívat i poskytovat potěšení a také se dostatečně uvolnit a stát se součástí prožitku. Také můžete vyzkoušet vzájemné varianty na boku,“ radí Julia Gaia Poupětová.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.