Můj sex s milencem! Simona: Podvedla jsem manžela s lyžařským instruktorem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Můj sex s milencem! Simona: Podvedla jsem manžela s lyžařským instruktorem!

Simona neví, zda neudělala chybu.
Simona neví, zda neudělala chybu. (Aha! – Dan Černovský)

Příběh paní Simony začal na dovolené v Alpách. Mladá žena se dozvěděla o nevěře svého muže, a protože je temperamentní, okamžitě se rozhodla všechno manželovi vrátit. Teď ale svého impulsivního jednání trochu lituje.

..

„Byla to naše první skutečná dovolená od narození syna před dvěma lety. Naše manželství tehdy dost utrpělo, protože muž hodně pracoval a nechával mě doma s »mimčem« úplně opuštěnou,“ vzpomíná Simona. Pobyt v Alpách si vlastně manželé nadělili, aby spolu strávili více času. Syna hlídala babička s dědou. Nejdřív všechno vypadalo velmi nadějně. „Skvěle jsme si zalyžovali, večery jsme trávili v restauraci a v noci jsme si užívali sex,“ říká Simona. Jenže pak se Simoně manžel po pár skleničkách v záchvatu upřímnosti přiznal, že v době, kdy byla těhotná, měl milenku.

„Nechápu, co ho to popadlo, ale vylíčil mi všechny podrobnosti. Cítila jsem se strašně ponížená. Dříve jsem si přivydělávala jako modelka a nikdy mi chlap nevěrný nebyl. Zneužít toho, že je ženská těhotná a bezbranná k dovádění s nějakou courou je prostě neomluvitelné. Navíc manžel naznačoval, že je to částečně i moje chyba, protože jsem s ním v těhotenství a šestinedělí odmítala spát,“ vrtí bývalá modelka nevěřícně hlavou. Ten večer se manželé pohádali a Simona vyrazila na tah. „Na baru jsem do sebe kopla pár panáků a pak sbalila prvního lyžařského instruktora. Šli jsme k němu na pokoj. Ze sexu si toho moc nepamatuji, byla jsem totálně opilá,“ říká Simona. K manželovi se vrátila až ráno. „Myslím, že mu bylo jasné, co jsem v noci udělala. Celý den jsme spolu nemluvili. Večer jsme se zase pohádali jako koně,“ tvrdí Simona. Padala prý slova jako rozvod. „Pak jsme si ale uvědomili, že máme v Praze syna, a oba jsme ubrali. Bořit rodinu se ani jednomu nechtělo. Zůstali jsme spolu, ale už si nemůžeme věřit.“

Simona prý často přemýšlí, zdali tenkrát neudělala chybu. „Na jednu stranu jsem ráda, že jsem manželovi ukázala, že se mnou nemůže zametat. Jenže zase nevím, jestli kdybych mu místo pomsty odpustila, nebylo by teď mezi námi takové dusno,“ uzavírá Simona.

Máte podobné prožitky? Ocitly jste se v pozici nevěrnice? Pošlete nám své zkušenosti. Pokud se necháte vyfotit, dáme vám 1000 Kč. Své příběhy posílejte na adresu Deník Aha!, Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7 nebo na email aha@ahaonline.cz

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.