Sousedka se svléká před mým manželem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sousedka se svléká před mým manželem!

Jaká je vaše sousedka?
Jaká je vaše sousedka?

Sousedy si nevybíráme, aspoň tedy většinou. Z některých se stanou naši kamarádi, z jiných zase nepřátelé, kteří nám můžou pěkně lézt na nervy. Martina by svojí sousedce nejradši rovnou vrazila kudlu do zad.

S manželem jsme si před deseti lety postavili domek kousek za Prahou. Z poklidné vesničky se během několika let stal satelit a z našeho výhledu na pole zůstal rozhled akorát tak na okolní domy, jejich zahrady a sousedy. Věčné vrčení sekaček a nepřetržité štěkání psů by mi tolik nevadilo. Co ale nemůžu vůbec ustát je naše nová sousedka. Na první pohled velice atraktivní a vyzývavá sexbomba. Její muž je zaneprázdněný podnikatel a jeho mladá žena se zřejmě pořádně nudí, protože se baví tím, že svádí mého muže. ¨

Možná si myslíte, že jsem zapšklá a paranoidní. Ano, také jsem si to myslela, když se sousedka opalovala na zahradě úplně nahá, přestože musela vědět, že ze strany, kde ležela je na ni od nás vidět. Když ale manžel prošel okolo, roztáhla nohy. Viděla jsem, jak úplně zrudnul, pak se otočil a zalezl dovnitř. Tehdy jsem si říkala, že si to sousedka možná neuvědomila, ale už mnou začaly lomcovat pochybnosti, které se potvrdily.

Brzy na to totiž tančila svlečená před oknem bez záclon a když jsem se na ni podívala ještě mi zamávala. Nevěřila jsem vlastním očím a zatáhla žaluzie. Nejsem žádný slídil, abych ji pozorovala, ale když někdo bydlí jen pár metrů od vás a okno má nalepené pomalu na vašem, tak si toho, že v domě pobíhá nahý prostě všimnete. A všimnul si toho samozřejmě i můj muž, který se tím nesmírně bavil a potutelně se usmíval.

Zprvu jsem o naší exhibicionistce mlčela, když jsem ale jednou přišla domů a uviděla manžela, jak jí pomáhá opravovat zámek a ona se před ním kroutí v průhledném župánku, bouchly ve mně saze. Zhluboka jsem se nadýchla, počítala do deseti a v klidu jí oznámila, že jsem si všimla, že je jejím koníčkem pobíhat před našimi okny nahá. Jen se tomu zasmála a manžel šel zase domů rudý jako krocan. Vynadala jsem mu, ale vlastně jsem neměla za co.

Po akci se zámkem byl chvíli klid, ale asi jen proto, že přijel pan podnikatel. Jen co byl fuč, sousedka už běhala po zahradě zase tak, jak ji Pán Bůh stvořil a stříkala se hadicí. Vrchol všeho ale byl ale před pár dny, když zasedla na zimní zahradu, která je přímo před naším oknem a začala se osahávat.

Byla jsem v kuchyni a volala manžela na oběd, pořád se neozýval a tak jsem šla do jeho pracovny, kde zíral na její představení jako u vytržení. Udělala jsem mu scénu a slíbil, že na ni už koukat nebude. Jenže vím, že ona toho předvádění jen tak nenechá a jít za ní nemá smysl, ještě by se mi vysmála. Věřím manželovi, že by nezašel dál a třeba o to nestojí ani ona. Jenže mi vadí, že se takhle před ním pořád ukazuje a nevím, co s tím udělat.

Martina

Poraďte Martině v diskusi, co s tím? Jaká je vaše sousedka?

(miš), zdroj: Žena-in.cz
Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.