Můj muž masturbuje a mně to vadí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Můj muž masturbuje a mně to vadí!

A mám tě!
A mám tě!

Kdysi jsem si myslela, že onanie je záležitost hlavně pubertálních výrostků nebo těch, kteří zůstali dlouhodobě bez partnerky. Pak jsem začala muže poznávat i ze skrytých stránek, občas někdo něco utrousil a mně začalo docházet, že to s tím sexem nebude tak jednostranné, jak jsem se domnívala.

Otázka už nezněla, zda si ho honí, či nikoli, ale jestli to před svou partnerkou tají, nebo jí o tom v klidu poreferuje. „Mařko, dnes to na mě v práci nějak přišlo, tak jsem si o polední pauze musel udělat dobře.“ A Mařka ho pohladí a řekne: „Ty můj ďáble, škoda, že jsem tam nebyla s tebou. Pojď mi to honem vynahradit.“ A je to takové krásné sexuální souznění, kde o svých choutkách oba všechno vědí a o to víc se milují. Zajímalo mě, jak to tedy v praxi je.

A tak jsem nažhavila telefon a udělala takovou malou anketu mezi svými známými. Tady je výsledek. Schválně, které mé kamarádce se váš názor bude podobat nejvíc?

Jana (40 let)
Můj Libor mi kdysi řekl, že když jsem byla týden u rodičů, tak si ho doma honil. Mně se v ten moment z něho udělalo špatně. Když jsem si ho u toho představila, vůbec jsem neměla chuť na sex. Přišlo mi, že je hrozné prase, které myslí jen na TO. Doufám, že už toho nechal, vždyť přece má mě, ne?

Kristýna (35 let)
Roman? Jo, ten si ho honí. Vím to, protože mi to občas sdělí. Dokonce si myslím, že to říká s jistou pýchou. Připadá si jako nadsamec s výkonností šimpanze bonobo. Ale mně to vůbec nevadí. Vím, že to chlapi dělají, nemá cenu to nějak negativně komentovat. Ta představa mě dokonce někdy vzrušuje a sex je pak žhavější.

O masturbaci sexuologové tvrdí, že je neškodná, ba dokonce prospěšná, ale já vím o případu, kde byl pravdou opak:

Šlo o Zdenina bývalého přítele Petra, se kterým chodila zhruba rok. Byl to zvláštní člověk. Sex s ním byl ze začátku úžasný, protože se vždy strašně snažil, aby byla Zdena spokojená. Po čase ale stále víc a víc vadilo, že byl schopen dosáhnout vrcholu pouze a jen ručně. Sex mezi nimi probíhal normálně, ale jakmile chtěl Petr prožít orgasmus, musela vzít Zdena jeho penis do ruky. Protože sama byla vždy uspokojená vrchovatě, tak jí to dlouho nevadilo, ale po roce už toho měla dost. Navíc chtěla děti, a touhle metodou by se jich nikdy nedočkala.

Petr se nakonec přiznal, že celý život tak vytrvale masturbuje, že není schopen prožít orgasmus normálně se ženou, ale jen manuálně. Byl prý dlouho sám, hodně cestoval a onanie byla jediný způsob, jak si ulevit. Ve finále na ní začal být tak závislý, že už nebyl normálního sexu schopen.

Simona

Tak co si o tom myslíte vy? Masturbuje ten váš, nebo o ničem nevíte? A je schopný se vám pochlubit? A vadí vám to, nebo to neřešíte?

(miš), zdroj: Zena-in.cz
Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.