Šok! Nejdřív se díváme do rozkroku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šok! Nejdřív se díváme do rozkroku!

To, že se ženy zaměřují nejprve na poklopec, je prý dáno tím, že podvědomě  hledají vhodného otce pro své děti.
To, že se ženy zaměřují nejprve na poklopec, je prý dáno tím, že podvědomě hledají vhodného otce pro své děti. (Profimedia.cz, ara)

Představte si následující situaci. Potkáte na ulici krásnou ženu, případně muže, a můžete na ní, respektive na něm, oči nechat. Víte ale, kam váš zrak sjel jako úplně první a na čem váš zrak spočinul vzápětí?

Dokážete si vzpomenout, na kterou část těla jste se hned napoprvé zaměřili? Odpověď zní: NE. Nemůžete totiž ovlivnit to, co se v takovém případě děje v prvních vteřinách. Vaše oči řídí automatika a přirozené reflexy. Na jedné americké univerzitě na toto téma dokonce nedávno proběhl velký výzkum. Několik desítek žen a mužů se podrobilo testům, které daly dohromady poměrně jednoznačný výsledek. A velice překvapivý!

Kam zírají ženy?

1) Rozkrok - Není žádné překvapení, že ženy svůj úplně první pohled směřují na stejné místo jako muži. Je sice pravda, že i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo, ženské podvědomí si přesto mužovo »nádobíčko« rádo zkontroluje.

2) Oči - Hned poté, co si podvědomí ověří bouli na kalhotách, začne zjišťovat úmysly muže. A ty se dají dobře přečíst právě v očích.

3) Ramena - Má-li mít sameček u samičky šanci, musí se o ni umět postarat a ochránit ji. To je u většiny tvorů stejné. Široká ramena dávají pocit bezpečí.

4) Hrudník - I hrudník souvisí s ženiným pocitem ochrany a bezpečí. V podstatě čím výraznější, tím lépe.

5) Paže - Stejně jako ramena a hrudník, i velikost a síla paží souvisí s bezpečím. Velké ruce navíc zaručují manuální sílu potřebnou pro materiální zabezpečení rodiny.

Kam zírají muži?

1) Rozkrok - V úplně první vteřině mužům sjede pohled na ženin rozkrok. Je to automatická reakce, která souvisí s rozmnožovacím pudem.

2) Prsa - Na druhém místě jsou prsa. Stejně jako u bodu prvního se jedná o automatickou reakci, kterou se mozek ujišťuje, zda je žena vhodná k rozmnožování.

3) Zadek a boky - I třetí pohled souvisí se snahou mozku najít nejlepší partnerku, která bude rodit děti. Navzdory módním trendům dává mužské podvědomí přednost široké pánvi zaručující dobré předpoklady pro mateřství.

4) Nohy - Každému se líbí jiné nohy, někdo má rád velká široká stehna, jiný raději dívčí nožky. V každém případě i na nohy se díváme v podstatě automaticky, podvědomě si znovu ověřujeme zdraví ženy a její předpoklady pro rození dětí.

5) Oči - Tady už začíná pomaličku pracovat i mužské vědomí. Ženiny předpoklady pro rození dětí už si mozek okoukl, teď je na řadě i mužův vkus. Ne nadarmo se říká oko–do duše okno.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.