Velký sexuální rozbor muže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Velký sexuální rozbor muže!

Právě při sexu můžete muži nejlépe říci, co vám nevyhovuje.
Právě při sexu můžete muži nejlépe říci, co vám nevyhovuje. (Profimedia.cz)

Co připadá mužům sexy? Jak jim naznačit, že nám v sexu něco vadí? Proč se muži po orgasmu nechtějí mazlit? Nejen tyto, ale i řada dalších otázek trápí leckterou ženu. Pro usnadnění choulostivých situací přinášíme velký sexuální rozbor muže!

Co připadá mužům sexy?

Každému něco jiného. Co jednoho muže vzrušuje, druhému připadá odpudivé. Jedno je ale jisté: mužům je jedno, kolik chyb na sobě vidíte v zrcadle. Více na ně působí vaše sebevědomí. Každý muž zkoumá oblečení, chůzi, líčení, nohy a ruce a všimne si, jak ladně se žena pohybuje.

Proč se muži po dosažení vrcholu nechtějí mazlit?

Protože se potí a jsou vyčerpaní. Samotný akt byl velmi náročný a oni potřebují oddechový čas, než budou schopni vás znovu obejmout.

Jak mám muži naznačit, že mě sexuálně neuspokojuje?

Není dobrý nápad »vybalit« to na něj u oběda či během jízdy autem. Muži snadno znervózní, když dojde na probírání jejich sexuálních schopností. Proto je lepší takový problém řešit šetrněji – nejlépe během pohlavního styku. Při něm jsou muži choulostivým debatám přístupnější. Můžete mu třeba polichotit větou »Líbí se mi, když děláš tohle« nebo »To je skvělé, lásko, pokračuj dál«! Pro značnou část mužů je v sexu důležité vědět, co se líbí jeho partnerce. Nebojte se mu to tedy říct. Ale pozor – nikdy při tom nepřipomínejte bývalé partnery!

Jak mám muži říct, že s ním chci spát častěji?

Nejdůležitější je zahájit rozhovor větou »Musíme si promluvit«. Muž ihned začne myslet na nejhorší – bude mít strach z rozchodu. Pak mu zkrátka jen řekněte »Nemám tě nikdy dost!« nebo »Nemůžu se tě nabažit«. Uleví se mu, a navíc mu vzroste ego – bude mít pocit, že ho potřebujete. A ne, že ve vztahu není něco v pořádku.

Jak dlouho můžu po hádce sexuálně »stávkovat«?

Jeden den je víc než dostatečný trest, jde-li o malou výměnu názorů. Večer jste se pohádali a vy se s ním za trest nepomilujete? V pořádku! Ale ráno už přestaňte trucovat a neshazujte jeho ruku ze svého ramene. Muži něco takového dlouho nevydrží.

Co muže tak baví na nezávazných vztazích?

Pokud se muž spokojí s nezávazným vztahem, a nebo vám ho dokonce vytrvale navrhuje, nemá s vámi žádné dlouhodobé plány a není do vás zamilovaný. Je to pro něj prostě jen zpestření...

Je dobré budit v muži žárlivost?

Nemá smysl dávat mužům najevo, že si kdykoliv můžete najít někoho jiného. To sami dobře vědí. Náznaky, že je partnerka může opustit kvůli jinému, v mužích budí zbytečnou žárlivost. A je to hra s ohněm – muži totiž často zahájí protitah. Řeknou si totiž: »Co můžeš ty, můžu i já!« A to pak nedopadá dobře...

Mají muži strach, že je partnerka podvádí?

Většinou ne. Ženy si partnery vybírají pečlivě a mají přísnější kritéria, podle kterých se rozhodují, jestli se s někým vyspí. To značně snižuje mužské obavy, že je partnerka podvede.

Jsou muži rádi se ženami, které jsou výrazně mladší než oni?

Řada mužů mezi čtyřicítkou a padesátkou se chce ujistit o své atraktivitě tím, že se scházejí s mladšími ženami. Z podobného důvodu si muži v tomto věku kupují silná auta. Platí to zejména o pánech, kteří v nějakém ohledu nedostali šanci vyniknout – ať už v práci, nebo manželství... Stejně to ale funguje u žen. Ve věku kolem čtyřicítky se také poohlížejí po mladých zajíčcích, jejichž přízní si dokazují, že ještě nepatří do starého železa.

Co si muži myslí o plastických operacích či gelových nehtech?

Typický muž je smířený se vším, co děláte pro svoji krásu, když má pocit, že to děláte kvůli němu. Vykládáte-li ale muži, že si potřebujete nechat zvětšit poprsí velikosti E nebo že si potřebujete nechat vylepšit nos, který on považuje za dokonalý, měla byste si operaci odpustit. Proč riskovat, že se při operaci něco nepovede, když je partner s vaším zevnějškem spokojený? Samozřejmě byste měla udělat to, co považujete za nutné. Je-li však váš protějšek spokojený s tím, co má, vaši snahu vypadat ještě lépe neocení.

Vadí mužům, že jejich žena přibrala nebo vypadá jinak, než když se poznali?

Muž, který ženu miluje, ji bude milovat i nadále. I mužům se s přibývajícím věkem objevuje »pivní mozol« či pleš. Musejí mít tedy pochopení i pro vaše problémové partie. Je jim jasné, že nebudete do konce života vypadat jako ve dvaceti. Pokud se vám daří »problém« držet na uzdě (tj. když v průběhu let přiberete deset kilo, a ne sto) a vypadáte i nadále sexy, je partnerovi úplně jedno, kolik jste přibrala či shodila. Jen povrchní muž by takovou záležitost považoval za důvod k ukončení vztahu.

Upřednostňují muži ženy, které nosí vysoké podpatky?

Rozhodně. Mužům připadají vysoké podpatky velmi sexy. Málokterému muži se líbí ženy, které nosí zásadně boty s plochou podrážkou. Vaše nohy vypadají na podpatcích svůdně a chůze vás dělá ženštější. A to se mužům líbí.

Je mužům nepříjemné, když se jich ženy ptají na minulost?

Ano. Pročesáváte-li jejich minulost, a ještě ke všemu si z ní hodláte udělat obrázek o jeho osobnosti, mají pocit, že se jim chcete dostat až moc pod kůži. Přesto máte právo o jeho minulosti něco vědět. Neptejte se však hned na první schůzce. To sám ještě neví, jaké má s vámi úmysly. Takže nemá důvod vám vše naservírovat na stříbrném talíři. Dejte vztahu čas, aby se vyvíjel – sám vám po nějaké době řekne, co chcete vědět.

Proč někteří muži bijí ženy?

Jde o projev mužské slabosti a touhu mít všechno pod kontrolou. Všimněte si, že právě tito jedinci se nikdy neperou s jinými muži. Jsou to zbabělci!

Vyprávějí muži kamarádům o svých partnerkách?

Rozhodně ne o té, kterou považují za tu pravou. Manželky a stálé partnerky jsou pro muže v hospodských debatách tabu. Nechtějí, aby ostatní muži začali na jejich ženu myslet, a už vůbec ne v souvislosti s romantikou či dokonce sexem. Ale o ženě, se kterou muž »zrovna jen spí«, je toho schopen mezi kamarády napovídat až až.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.