Zbraň těžkého kalibru - Tohle jsou největší prsa světa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zbraň těžkého kalibru - Tohle jsou největší prsa světa

Chelsea Charms.
Chelsea Charms. (Isifa.com)

05:00 – Američanka Chelsea Charms (33) nemusí zrovna sedět na tanku, aby dokázala odzbrojit i toho nejnebezpečnějšího protivníka. Přehlídka v novozélandském Aucklandu byla příznačně nazvaná Prsa na kolech.

Američanka Chelsea Charms (33) nemusí zrovna sedět na tanku, aby dokázala odzbrojit i toho nejnebezpečnějšího protivníka. Přehlídka v novozélandském Aucklandu byla příznačně nazvaná Prsa na kolech. Majitelka největších prsou na světě Chelsea bujnými vnadami (obvod hrudníku 153 cm, velikost XXX) dokonale zastínila konkurentky.

Chelsea se k takto bujným vnadám dopracovala před devíti lety třetí plastickou operací prsou, při níž jí aplikovali speciální polypropylenové prsní implantáty.

Ty v těle své nositelky dále rostou. Obvod hrudníku Chelsey se tak měsíčně zvětší o 25 milimetrů.

Vzhledem ke zdravotním rizikům byl tento druh operace zakázán. Chelsea ale nelituje a ke gigantickým prsům, z nichž každé váží 12 kilogramů, pojala téměř mateřský vztah. Dokonce je i pojmenovala – Itsy a Bitsy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.