Sex zezadu mě neláká, on se se mnou ale jinak milovat nechce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Sex zezadu mě neláká, on se se mnou ale jinak milovat nechce

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Můj partner upřednostňuje sex zezadu, v podstatě už jinou polohu ani neuznává. Abych si ale sex dokázala užít i já, vyhovuje mi spíš poloha na misionáře, nebo chci být nahoře. Když se mu můžu dívat do obličeje - vzrušuje mě to.  (Bára, 33 let)

Báro, tato poloha je pro muže velmi lákavá. Jednak je pro ně vzrušující pohled na pozadí ženy, a pak poskytuje detailní výhled na intimní partie. Mnoho mužů také potvrzuje, že se v této poloze zúžuje i poševní vchod, takže dochází k intenzivnější stimulaci penisu. Tato poloha může být výhodná i pro vás, mnoho žen při ní docílí orgasmu vlivem stimulace klitorisu.

Nicméně sexuální akt by neměl být patrně pouze o jedné poloze. Navrhněte tedy střídání více poloh, anebo rovnou vezměte iniciativu do svých rukou a partnera překvapte, zajisté to ocení.Pakliže vás navíc vzrušuje pohled na partnerovo tvář během sexu, můžete se zkusit milovat před zrcadlem.

Přečtěte si
stoura
16. 3. 2024 • 05:58

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.