Tohle jí chtěl strčit do pusy, když spala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tohle jí chtěl strčit do pusy, když spala!

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Přespávali jsme u jedné mojí kamarádky, měli jsme večer mejdan a trochu jsme to přehnali. Ona si šla lehnout k sobě do ložnice a já s přítelem jsme byli v pokoji pro hosty. V noci jsem slyšela divné zvuky a přítel nikde, tak jsem se šla podívat, jestli třeba nezvrací. No, když jsem to viděla, málem jsem se pozvracela já. Kámoška spala a přítel se nad ní ukájel. Skoro to vypadalo, že by jí chtěl ten svůj penis strčit do pusy! Pak jsem utekla, nevšiml si mě. Co mám dělat, mám něco říct? (Zuzka, 25 let)

Zuzko, rozhodně byste si to neměla nechávat pro sebe. Kamarádce bych to ale neříkala. Promluvila bych si o tom s vaším přítelem. Může jít totiž o sexuální úchylku, která se nazývá SOMNOFILIE. Člověk, který má tuto úchylku, se uspokojuje nad spícím partnerem. Často právě nad úplně cizími lidmi. Takže si o tom s přítelem promluvte a pokud by se to opakovala, navštivte sexuologa.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.