Neumím nikoho odmítnout a teď jsem za couru… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Neumím nikoho odmítnout a teď jsem za couru…

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Sex mě strašně baví a nedokážu na něj odpovědět ne. Kdykoliv mě muž začne svádět nebo mezi námi cítím chemii, vrhneme se na to. Žádné závazky nemám, jsem mladá, neviděla jsem na tom nic špatného. Ale asi se to o mně trochu rozkřiklo. Kamarádi mě teď představují svým známým, kteří mi dělají zvrhlé nabídky. Kámošky se na mě dívají skrz prsty a šeptají si. Co když přijdu o svou dobrou pověst? Může se to stát? (Kristýna, 19 let)

Kristýno, vy budete pěkné číslo :) No jasně, že takhle můžete přijít o dobrou pověst a dokonce nejen o tu. Sex je moc fajn činnost, ale já osobně se třeba se svými zážitky příliš nesvěřuji, abych se nedostala do podobných problémů. Kristýno, umět říct ne je v životě důležité, ale pokud ho v některých situacích říkat nechcete, tak si dejte alespoň pozor, aby se to nevědělo.

Přečtěte si
Radek Kinský
2. 7. 2022 • 02:03

No popravdě pokud by po me chtela zena sex a kord jeste tak mlada a sexy telem tak bycb urcite ne neřekl... Skoda ze se neznáme 🤗😊

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.