Tohle si přítelkyně opravdu dává na Facebook?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tohle si přítelkyně opravdu dává na Facebook?!

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

S mojí novou holkou jsme spolu teprve dva měsíce. Nedávno si mě přidala na Facebooku a to, co jsem tam našel, mě šokovalo. Jedna polonahá fotka za druhou a k tomu samozřejmě komentáře od nadržených chlapů. Vůbec se mi to nelíbí, a nevím, co s tím mám dělat. Možná jsem ze staré školy, ale tohle je podle mě přes čáru. (Lukáš, 30 let)

Lukáši, máte pravdu, že přidávat obnažené fotky na sociální sítě není v dnešní době ničím výjimečným. Chápu vaše obavy, že před přítelkyní budete působit staromódně, přesto bych vám rozhovor na toto téma doporučila. Už jenom z toho důvodu, abyste zjistil motivaci, proč vaše přítelkyně tyto fotky na Facebook dává. Jak sám píšete, znáte se velmi krátce. Nemá vaše slečna například ambice stát se (foto)modelkou? Rozhodně jí ale nic rovnou nevyčítejte. Pokud takovéto fotografie nepřesáhnou pomyslnou hranici vkusu, nejedná se o nic, co by vás mělo nadměrně trápit…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.