Má výčitky, když dělá s partnerem věci, které po ní chtěl otec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Má výčitky, když dělá s partnerem věci, které po ní chtěl otec

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den. V dětství mě můj otec orálně sexuálně zneužíval. Nyní s námi nežije, nevídáme ho a nemáme kontakt. Problém je, že při milování i masturbaci dokážu dosáhnout orgasmu pouze, když si představuji nějaký výjev například z porno filmu, kde je muž dominantní a ženu do sexu tak trochu nutí. Ale nic takového bych zažít nechtěla a to s otcem se mi hnusilo. Mám také výčitky svědomí, když s přítelem děláme stejné věci, jako dřív dělal otec mně. Jak se jich mám zbavit a jak se naučit dosahovat orgasmu normálně? Děkuji (Tereza, 21)

Dobrý den, Vaše situace je nelehká, dívky, které byly zneužívány, se s tímto zážitkem velmi obtížně vyrovnávají i ve svém dalším životě, dlouhá léta poté, co se to přihodilo. Doporučuji Vám kontaktovat psychologa, který Vám pomůže vzpomínky zpracovat a uvědomit si, že jde o minulost, která by do vašeho současného života neměla zasahovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.