Začalo to vyrážkou a pak... Alergie na sperma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Začalo to vyrážkou a pak... Alergie na sperma!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, mám alergickou reakci na pohlavním orgánu, vyrážku a podobně. Doktor mi vyloučil alergie na pyly, různé potraviny a tak dále. Nedávno jsem se s tím svěřila kamrádce a ona mi řekla, že to může být alergie na sperma, když se vyrážka a otoky objevují na pochvě. Je to možné? Co s tím? (Edita, 29)

Dobrý den, v případě podezření na alergii na ejakulát je potřeba vyhledat specializované pracoviště, tedy alergologii a imunologii. Tato alergie logicky u žen způsobuje také problémy s otěhotněním, proto pokud se o něj snaží a alergie je překážkou, měla by žena konzultovat centrum reprodukční medicíny. Jedná se o opakované vystavování semenné tekutině. Do pochvy se zavádí malé množství spermatu. Jeho množství se postupně zvyšuje a zkracují se intervaly. Pokud se příznaky alergie postupně výrazně zmírní nebo zcela vymizí, je léčba úspěšná. U nás tento léčebný postup zatím není příliš rozšířený, ale jako úspěšný jej popisují odborné studie. Při sexu jsou ideální volbou ultratenké kondomy bez latexu, které jsou vhodné nejen při alergii na sperma, ale i při případné alergii na latex. Navíc jsou úžasně tenké, takže milování s nimi je téměř jako milování bez ochrany. (idnes.cz)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.