Tukové pupínky na penisu. Co s nimi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tukové pupínky na penisu. Co s nimi?

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, mám spíše estetický problém, který jsem řešil se svým venerodermatologem, ale ten mi nic nepředepsal. Jen mě diagnostikoval: Hirsuties papillaris a ujistil, že se nejedná o pohl. chobu ani nic přenosného, což mi spadl kámen ze srdce. Více jsem si našel v encyklopedii. Jak již jsem psal jde mi o estetiku. Rád bych se oněch tukových pupínků zbavil. Je možno mi něco doporucit? Mast či jiný potěr ap.? Za odpověď děkuji a přeji hezký den. (Dalibor, 29)

Dobrý den, bohužel žádné masti, které by dokázaly odstranit tyto bradavice, neexistují. Obvykle tyto výrůstky samy také zmizí (po několika letech). Jediným řešením je nechat si bradavice odstranit laserem nebo kryoterapií, jde o drobný zákrok, můžete se o něm poradit s urologem. Tento zákrok se ale provádí velmi zřídka, protože může mýt za následek vznik bolavých jizev a tím snížení prožitku ze sexuálního styku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.