Najednou je suchá. Co s tím?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Najednou je suchá. Co s tím?!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý večer, nikdy sem tento problém neměla. Když mám s parterem sex bolí mě to ani to nemůže kolikrát dát tam, kam má a trvá to. Sem suchá. Co mám dělat? Semtam použijeme gel lubrikační. Dříve sem tento problém neměla, šlo to jak má, bez gelu. Je to možné, že i proto najednou přítel po 4,5 letech se mnou moc nespí a raději si to udělá sám? Děkuji za odpověď (Sabina, 28)

Dobrý den, problémy s lubrikací (tedy tím, že nejsi při sexu dost vlhká), jsou celkem časté a velmi nepříjemné. Použití lubrikačního gelu je jedním z řešení, někdy ovšem stačí delší čas věnovat předehře - tedy tomu, aby ses dostatečně vzrušila. Jak píšeš, někdy to může být způsobeno tím, že nejsi dost uvolněná, že jsi ve stresu, "myšlenkami někde jinde". V takovém případě bude nejlepší, když zkusíš řešit, co tě trápí - tedy problém, o kterém jsi psala v předchozím dotazu. Oba problémy spolu mohou souviset - bojíš se, že pro partnera není už sex s tebou dostatečně uspokojivý, a v důsledku toho se nemůžeš uvolnit a nejsi vlhká. Jak jsem psala dřív - bude nejlepší, když si s partnerem promluvíte. Přitom měj ovšem na paměti, že to, že partner sám masturbuje, je zcela normální a nemusí to vůbec znamenat, že ho sex s tebou už nebaví.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.