Násilím se nic nevyřeší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Násilím se nic nevyřeší!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

„ Dobrý den, mám takový problém je mi 26 let, a mému příteli taky. Už dva roky spolu žijeme, ale dlouho máme problém v tom, že spolu hodně málo spíme. Můj přítel je velmi zaměstnaný, a nemá na to ani pomyšlení. Už mockrát jsem dělala kravál, zkoušela jsem to jak jen to šlo, svádět a jiné. Máme teď dohodu že to necháme být a dáme tomu prostě čas, ale opravdu mě to trápí. Je to chlap jak hora, voják z povolání, a vše funguje jak má, v posteli je opravdu skvělý. Tak nevím, kdybych ho opustila, vím že by mi bylo bez něj daleko hůř, prosím poradte jak to v sobě zvládnout. Děkuji." (Simona, 26)

Dobrý den, snížená sexuální touha nejspíše souvisí s velkým vytížením Vašeho přítele. Vaše situace není nijak jednoduchá, v každém partnerském vztahu hraje sex důležitou roli a není divu, že Vám chybí. V žádném případě si sex ale nemůžete vynucovat "násilím", spíše je vyzkoušejte partnera něčím překvapit, svést, najít si chvíli, kdy si bude moci odpočinout, namasírovat ho, připravit společnou koupel nebo romantickou večeři, nějakým způsobem vybočit ze zažitého stereotypu (milovat se na nezvyklém místě, pořídit si svůdné spodní prádlo...). Přítel by měl ale pochopit, že sex potřebujete, pokud mu na Vás záleží, měl by se snažit problém začít řešit (a počátkem toho ja, by si vůbec připustil, že zde vůbec nějaký problém je). Pokud problém bude přetrvávat, můžete se obrátit na manželskou poradnu či na psychologa.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.