Chudák ženská, to musí být bolestivé... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chudák ženská, to musí být bolestivé...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, mám k vám prosbu. Při pohlavním styku s partnerem, mě tam někde hluboko vevnitř něco hrozně bolí, když se partnerův úd toho dotkne, tak se můžu zbláznit bolestí. Byla jsem u svého gynekologa na vyšetření a nemám ani zánět a na ultrazvuku taky nic nenašel. Menstruaci mám pravidelnou. Už jsem z toho zoufalá. Kolikrát když sedim tak mě chytne křeč do podbřišku a kroutim se než to ustane. Už si nevím rady, tak se obracím s prosbou co to může být a co proto dělat aby mě to už nebolelo .Prosím poraďte mi. Děkuji za odpověď. (Alena, 29)

Dobrý den, doporučuji obrátit se na sexuologa, který blíže vyšetří bolest a pomůže určit její příčiny. Nevím, jestli Vám gynekolog také dělal stěr z děložního čípku (předpokládám, že ano - jde o vyšetření, kdy po týdnu voláte pro výsledky cytologického rozboru - pokud ne, požádejte ho o něj).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.