Partnerka mi při sexu přestala vonět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Partnerka mi při sexu přestala vonět!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, je mi 37 let, partnerce 29. Před nějakou dobou mi partnerka při sexu přestala vonět. Nestává se to vždy ale je to ve většině případů při naší souloži, někdy mě to i odrazuje od styku. Partnerka samozřejmě navštívila svého gynekologa, ale ten nikdy nic nezjistil, zkoušela přípravky na výplachy vagíny a vše co se dalo, moc to nepomohlo. Rád bych se zeptal, jestli může být problém ve mě a nemůže být spíše psychického rázu tedy v mé hlavě, než ve vagíně mé partnerky. Setkáváte se i s takovými případy? Budu velice vděčný za odpověď. (Kryštof, 37)

Dobrý den, ženská atraktivita má několik aspektů – je to věk ženy, tvar obličeje, tělesné ukazatele, ale i pachové signály. Po delším trvání vztahu začínají převažovat jiné hodnoty – společné zájmy, rodina. „Zařídit“ aby nám někdo voněl nelze. Vidíte-li váš vztah jako perspektivní, bylo by vhodné zamyslet se nad vaším vztahem, nad sexuálním souladem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.