Dá se něčím ta chuť navrátit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Dá se něčím ta chuť navrátit?

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...  (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, mám takový problém. Když jsme spolu s partnerem začali sexuálně žít, myslela jsem na sex téměř neustále a byla jsem schopná ho mít třikrát denně. Měla jsem chuť dokonce i když jsem onemocněla (ne zrovna banální nemocí). Ovšem teď, po půl roce mě chuť vyloženě přešla a když už spolu spíme, tak z toho nemám to, co dřív. Může to být tím, že jsem vzhledem ke svému zdravotnímu stavu musela vysadit antikoncepci? Navíc nám už několikrát praskl kondom, takže tomu moc nedůvěřuji a bojím se.  Velmi mě to štve, můj přítel svůj sexuální apetit neztratil a já se cítím jako špatná partnerka, když mu sex nedopřávám tak jako dřív. Děkuji. (Františka, 39)

Dobrý den, ztráta chuti na sex u žen je nejčastěji způsobena nějakým nepříjemným prožitkem (třeba zjištěná nevěra partnera, nucení k sexu apod.), prodělanou nebo vracející se nemocí pohlavních orgánů (typicky třeba výtoky), únavou (třeba z péče o dítě/děti) nebo problémy ve vztahu. Ve vašem případě asi zapůsobila potíž s antikoncepcí a způsobila psychický blok. Myslím, že by stálo za to vyhledat pomoc sexuologa, zkusit nějakou léčbu, nejlépe společně s partnerem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.