Tu smradlavku moc chutnat nechci... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tu smradlavku moc chutnat nechci...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den,

mám jeden menší problém. Moje přítelkyně po mě vyžaduje orální sex. Já bych s tím normálně problém neměl, jenomže její genitálie zrovna extra nevoní. Jelikož jsem docela dost citlivý na pachy, tak se mi do toho moc nechce. Proto se vás chci zeptat čím to může byt způsobeno nebo jestli existují nějaké přípravky pro zlepšení. Mé přítelkyni jsem to neřekl protože mi je to trapné. Prosím tedy o radu. (Tomáš, 22)

Dobrý den,

posouzení toho co je a není příjemná vůně je velmi individuální, některé muže pach pochvy přitahuje, jiné nikoliv, záleží ale i na ženě (nepříjemný pach může způsobit nedostatek hygieny, příliš těsné prádlo, gynekologické nebo jiné onemocnění) . Před orálním sexem je dobré se věnovat osobní hygieně, s partnerkou se můžete osprchovat nebo zařadit společnou koupel jako součást předehry. Existuje mnoho přípravků pro intimní hygienu, které zbaví genitálie nepříjemného pachu, v sexshopech je také mnoho parfémů určených výhradně pro intimní oblasti. Vaše partnerka se také může vyholit, ochlupení totiž může také zadržovat tělesný pach. Vaší partnerce to můžete velmi taktně naznačit třeba tím, že jí koupíte přípravek pro intimní hygienu s tím, že se Vám jeho vůně líbí a vzrušovalo by Vás, když by ji vyzkoušela. Můžete přítelkyni také navrhnout, že ji sám omyjete a opláchnete, poté můžete plynule přejít k orálnímu sexu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.