Vůbec netuším, co se děje s jeho penisem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vůbec netuším, co se děje s jeho penisem!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

S přítelem jsme spolu něco přes rok a problémy v posteli začaly zhruba před měsícem. Doteď bylo všechno v pohodě, spali jsme spolu několikrát denně a sex byl skvělý. Z ničeho nic má ale problém s erekcí. Než se mu vůbec postaví, trvá to šíleně dlouho, a i tak je výsledek nejistý. Jindy se mu zase postaví hned a přímo při sexu mu zase splaskne. Nechápu, co to je. Může to být tím, že už pro něj nejsem tak přitažlivá jako dřív? (Monika, 22)

Problémy s erekcí mohou mít celou řadu příčin. Ta, že byste svého přítele přestala ze dne na den přitahovat, ale moc pravděpodobná není. Zamyslete se nad tím, jak reagujete, když nastane taková situace. Určitě je dobré partnera uklidnit, že se nic neděje. Můžete pokračovat později, nebo se zkrátka nestresovat s tím, že mu to trvá déle. Možná je váš přítel jenom ve stresu v práci, nebo ho trápí něco jiného. Nebo zkrátka potřebuje sex něčím zpestřit. Zkuste si o situaci v klidu promluvit a společně hledejte příčinu, která by za jeho problémem mohla stát. V případě neutuchajících problémů je určitě vhodné vyhledat sexuologa.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.