Jeden muž mi nestačí… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jeden muž mi nestačí…

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Svého přítele mám moc ráda, zásadní problém ale máme ve frekvenci sexu. Potřebuji ho podstatně víc než on, zkrátka mi nestačí. Snažila jsem se mu navrhnout, že bych se scházela i s jinými muži, se kterými bych nic jiného neměla, čistě za účelem sexu. Tenhle můj návrh ho ale dost šokoval a říkal, že to v žádném případě ne. Přitom jsem mu říkala, že si klidně může s jinými užívat taky. Já totiž o sobě moc dobře vím, že se po chvíli s každým partnerem začnu nudit a potřebuji hledat vzrušení jinde. Podvádět ho nechci, proto jsem myslela, že se domluvíme. Čekala jsem, že bude nadšený, když mu řeknu, že si může užívat i s jinými ženami, ale on mi tvrdí, že chce jenom mě… (Marika, 26)

Rozhodně oceňuji, že své potřeby reflektujete a snažíte se je řešit. Přístup, který jste zvolila u vašeho přítele, ale možná není úplně vhodný. Pochopila jsem, že zjevně nemáte nezávazný vztah, u toho vážného většina párů nevázaný sexuální život u toho druhého netoleruje a váš přítel má evidentně stejný názor. Zkuste na to jít ještě trochu jinak. Sice píšete o vašich vyšších potřebách, a o tom, jak se s muži brzy začnete nudit, všechno je ale o komunikaci. Když váš partner nemá náladu, není přece bezpodmínečně nutné, aby s vámi měl sex. Můžete využít nějakou sexuální pomůcku čistě pro vaše potěšení. Pokud máte přesto pocit, že byste v posteli potřebovala i někoho jiného, můžete partnerovi navrhnout například trojku. Přeci jen to není stejné, než když by šel s někým jiným do postele jeden z vás jenom sám.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.