Mám příliš velký penis! Přítelkyni to vadí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Mám příliš velký penis! Přítelkyni to vadí!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

S přítelkyní si dlouhodobě rozumíme. Jediným problémem, který řešíme zas a znova je sex. Jsem tam dole poměrně vybavený. Sexu vždy musí předcházet dlouhá předehra, aby se přítelkyně dostatečně uvolnila a já se do ní vůbec dostal. Ani potom to ale není žádná výhra. Souložit můžeme prakticky jenom v polohách, kdy má přítelkyně nohy dostatečně od sebe. Jakmile polohu změníme, okamžitě vypadnu. Nemůžeme se například vůbec milovat v pozici na koníčka, která je její nejoblíbenější. Opravdu nevím, zda to má nějaké řešení. (Vláďa, 34)

 

Řešení samozřejmě vždy existuje, pokud mají oba partneři zájem. To, že jste s přítelkyní tam dole nekompatibilní, se občas stává. Nemusíte se ale omezovat pouze na klasický sexuální styk. Stimulujte přítelkyni orálně, rukou, pořiďte si erotické pomůcky… Větší rozmanitost v sexu vaše partnerka jistě ocení!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.