Chtěl po mě squirting. Ale nevím, co to je... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Chtěl po mě squirting. Ale nevím, co to je...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Mám nového milence. Nedávno jsem se rozešla po několika letech s přítelelem a rozhodla jsem se, že si teď budu jen užívat. Proto mám nezávazný vztah s naprosto úžasným milencem. Zkoušíme všechno možné. I to, co jsem dosud nedělala. Při poslední souloži na mě vybalil, abych mu předvedla squirting. Já ale nevím, co to je... Poradíte mi? (Lada 29)

Milá Lado, Vaším dotazem jste mě dostala, protože jsem si vzpomněla na to, když jsem zažila svůj první squirting... Jedná se v podstatě o ženskou ejakulaci, která je dost podobná té mužské s tím rozdílem, že v ženském ejakulátu nejsou obsaženy spermie. Ke squirtingu neboli tzv. "fontáně" může u ženy dojít v případě velkého vzrušení, kterého partner dosáhne tak, že jí vnitřně dráždí bod G. Při klasické souloži je dosažení mokrého orgasmu těžší, doporučuje se proto spíše dráždění prsty. Pokud po Vás ale partner squirting už vyžadoval, určitě bude vědět, jak na to. Pokud ne, jednoduchý "návod" najdete kdedoliv na internetu :)

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.