Jen pár dnů po svatbě vrazil manželce nůž do srdce! Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jen pár dnů po svatbě vrazil manželce nůž do srdce! Proč?

Láska brzy skončila, pár dnů po svatbě Lenka Ivanovi utekla.
Láska brzy skončila, pár dnů po svatbě Lenka Ivanovi utekla. (scom)

Filmovou komedii »Nevěsta na útěku« nejspíš vůbec nepovažoval za vtipnou Ivan Z. (29) z Ostravy-Poruby. Jeho žena Lenka mu utekla po pár dnech manželství a zhrzený ženich ji za to nemilostrdně potrestal smrtí.

Manželství s Ivanem si mladá žena nejspíš příliš dobře nepromyslela. Po pár dnech od osudného »ano« na ostravském úřadě pochopila, že udělala velkou chybu. Od svého muže bez vysvětlení utekla.


Ivan se odmítl s tak rychlým krachem manželství smířit. Když 25. září 1991 mířil do zaměstnání své nevěsty, byl pevně přesvědčený, že ji přivede k rozumu a přemluví k návratu. Lenka však všechny jeho prosby odmítla a trvala na rozvodu. Rozrušený Ivan vytáhl lovecký nůž a zaútočil. Milá neměla šanci přežít. Její manžel si vybral stylovou pomstu. Jedinou ranou jí probodl srdce. Ivan byl původně obviněn z vraždy, později však soud trestný čin překvalifikoval na ublížení na zdraví s následkem smrti. Ivanovi se podařilo trestní senát přesvědčit, že Lenčinu smrt neplánoval a jednal v afektu. Nakonec si vyslechl relativně mírný trest, za smrt milované ženy šel do vězení jen na šest let.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.