Jedna soulož mu nestačila, ale vilná důchodkyně již nemohla: Na řadu tedy přišel polštář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jedna soulož mu nestačila, ale vilná důchodkyně již nemohla: Na řadu tedy přišel polštář!

Jedna soulož mu nestačila, proto žena musela zemřít
Jedna soulož mu nestačila, proto žena musela zemřít (Foto: scom)

 Vztah s mladším mužem neskončil dobře pro Helenu S. (†59) z Prahy. Její partner Karel J. (32) ji udusil polštářem, když mu odepřela sex.

Helena neměla v pražském činžáku, kde bydlela, právě nejlepší pověst. Sousedé se domnívali, že ve svém věku by už neměla přijímat pánské návštěvy, které se zdrží přes noc. Helena však na konvence nedbala a mladších mužů se nehodlala vzdát. Její poslední milenec Karel se k ní však rozhodně nechoval galantně. Podle svědectví sousedů důchodkyni tloukl a nadával jí. V srpnu 1973 přišel Karel za svou milenkou, aby si užili trochu postelové gymnastiky. Jedna soulož mu však nestačila a zatoužil po dalším čísle.


Helena už ale byla unavená a odmítala ho. Došlo k hádce, kterou muž rázně ukončil tím, že seniorce přitiskl k obličeji polštář. Když své sevření uvolnil, byla už Helena mrtvá. Karel usoudil, že nemá cenu nikam na noc chodit a s mrtvou v bytě bez skrupulí přespal. Odešel teprve ráno. Doufal, že vražda starší ženy bude vypadat jako přirozená smrt. Pitva však pravdu odhalila a on trestu neuniknul.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.