Transvestita se udusil v cementové podprsence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Transvestita se udusil v cementové podprsence!

A. B. si užíval sex v dámském spodním prádle.
A. B. si užíval sex v dámském spodním prádle.  (scom)

Neobvyklé sexuální záliby se staly osudné absolventovi stavební průmyslovky A. B. (†20) z Bratislavy. Mladík se v převleku za ženu svazoval, škrtil a při tom masturboval. Jednou to však přehnal...

Rodiče věděli, že A. B. není stejný jako jeho vrstevníci. O děvčata nejevil přílišný zájem. Nakonec si známost sice našel, ale spíše jen proto, že se to od něj očekávalo. Se svou dívkou se nikdy ani nepomiloval. Sexuální potřeby řešil jinak. Jeho matka ho několikrát nachytala, jak masturbuje ve sklepě oblečený v jejích šatech. Sám se svazoval a škrtil tak silně, že mu na zápěstích a hrdle zůstávaly odřeniny.


V osudný den  A. B. odjel na chatu. Domů se už nikdy nevrátil. Jeho rodiče ho objevili mrtvého ve značně choulostivé situaci. Mladík si oblékl matčino kombiné i šaty. Dokonce si vyrobil i falešná ňadra, a to tak, že vyplnil košíčky podprsenky cementem. Ruce i nohy si spoutal, řetěz pak provlékl řemenem upevněným kolem krku. Takto se mohl podle libosti přidusit. Pravděpodobně však v zápalu vášně ztratil rovnováhu, upadl a uhodil se do hlavy. V bezvědomí se pak nemohl z pout uvolnit a vahou svých nohou se uškrtil. Cizí zavinění nebylo prokázáno. Za smrtí mladého muže byly jen jeho bizarní vášně.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.