Dívka (18) se vypotácela z pražského lesíka s rozřezanou tváří! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Dívka (18) se vypotácela z pražského lesíka s rozřezanou tváří!

Dívka měla pochybnou pověst...
Dívka měla pochybnou pověst... (scom)

Majitel malého domku myl v březnu 1973 na pražském Krejcárku auto, když zaslechl ženský křik. Z nedalekého lesíka vyšla mladá dívka se zakrváceným obličejem.

Věra H. (18) tvrdila, že vystoupila na nádraží Praha-Střed, dnes Masarykově nádraží, a šla podél kolejí. Tam u pěšiny potkala neznámého, asi třicetiletého muže. Prý jí dal napít limonády, ona omdlela a víc už si nic nepamatuje. Dívka byla pořezaná na tváři, jiná zranění ale lékaři nenašli. Gynekolog potvrdil, že nebyla ani znásilněná.


Detektivové zjistili, že Věra H. nemá právě nejlepší pověst. Se svou matkou dívka nevycházela a přespávala po náhodných známostech. Už dříve si vymyslela napadení neznámým mužem. Kriminalisté v lesíku našli střepy potřísněné krví s otisky prstů Věry H. Slečna několikrát změnila svou výpověď, nakonec se ale přiznala, že si napadení vymyslela i tentokrát. Prý neměla kam jít a jediné východisko viděla ve fingovaném zločinu. Věděla totiž, že se dostane do nemocnice, kde bude mít zajištěnou střechu nad hlavou a jídlo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.