Holčička unikla chlípnému pedofilovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Holčička unikla chlípnému pedofilovi

Holčičce se naštěstí nic nestalo.
Holčičce se naštěstí nic nestalo. (Foto: E.M.A. EUROPE)

Ohromné štěstí mělo v roce 1970 malé, bezbranné děvčátko (5) z Boletic nad Labem na okraji Děčína. Pedofil (38) hodlal holčičku pohlavně zneužít, zabránili mu v tom však pozorní manželé. Jeho pokus pak oznámili na služebně bývalé Veřejné bezpečnosti.

Ničema si holčičku vyhlédl v Boleticích a počkal, až bude na chvilku sama. Pak se k ní přiblížil pod záminkou, že se spolu půjdou podívat k nedalekému Labi na rybičky. Nevinné dítě jeho lest samozřejmě neprohlédlo a šlo s ním dobrovolně. Chlípník pro jistotu držel dívenku za ruku, aby měl jistotu, že ji dovede až k asi tři sta metrů vzdálenému labskému břehu. Jeho cesta ovšem mířila kolem domku patřícímu manželské dvojici, která situaci náhodně zpozorovala a správně vyhodnotila. Manželé tedy vyšli před dům na ulici, aby gaunerovi zabránili v dokonání jeho hnusného úmyslu. To se jim naštěstí podařilo. Dívenka přitom neměla nejmenší tušení, co ji mohlo potkat. V červenci 1970 usedl pedofil na lavici obžalovaných před trestním senátem Krajského soudu v Ústí nad Labem. Čelil obžalobě z nedokonaného pokusu o znásilnění. Ačkoli svůj úmysl naštěstí nestačil uskutečnit, soud hodnotil jeho jednání jako společensky velmi nebezpečné. Proto ho poslal do kriminálu na pět let.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.