Krvavé drama v kuchyni | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Krvavé drama v kuchyni

Kuchyň byla celá zakrvácená.
Kuchyň byla celá zakrvácená. (Ilustrační foto ara)

Lásku si nelze vynutit, a to ani pod namířenou hlavní pistole. Přesvědčil se o tom v únoru 1970 Severočech (28), který v Oseku na Teplicku žádal svou bývalou družku, aby se k němu vrátila. Když odmítla, dvakrát na ni vystřelil z pistole. Zasáhl ji do hrudníku.

Zhrzený milovník se nedokázal smířit s tím, že od něj jeho přítelkyně odešla. Vyrazil proto do restaurace, kde pracovala jako servírka. Vypil tam nejednu sklenku tvrdého alkoholu, což mu dodalo odvahu, aby vpadl do kuchyně. Tam se pak pokusil svou milovanou přimět k návratu. Mladá žena ovšem nic podobného nehodlala podniknout a opilého expřítele suše vyhodila. Co se dělo dál, popsal deník Rudé právo 24. února 1970 takto: „Když byl muž odmítnut, vytáhl pistoli a dvěma výstřely ženu zranil na prsou. Té se podařilo ještě utéct do lokálu. Muž se v kuchyni zabarikádoval a dál popíjel. Pak se čtyřikrát bodl do prsou a podřezal si žíly. Oba byli převezeni do nemocnice.“ Když se násilník uzdravil, čelil obžalobě z pokusu o vraždu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.