Nechal se postřelit kvůli konzervám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nechal se postřelit kvůli konzervám!

Lupiči ukradli hlavně konzervy.
Lupiči ukradli hlavně konzervy. (Foto: ara)

Ani varovný výstřel nezastavil pár zlodějů v červnu 1968, když utíkali plzeňskými ulicemi se svou kořistí. Proto jeden z příslušníků VB, který je pronásledoval, zamířil na nohy prchajících zlodějů... 

Mladík (21) utrpěl jen lehké zranění. Jak se ukázalo, šlo o už čtyřikrát soudně trestaného recidivistu, který nikde nepracoval. Právě on a také jeho kumpán měli na svědomí předchozí noční vloupačku do výkladní skříně prodejny potravin. Pozorní občané však zareagovali na řinčení tříštícího se skla a zavolali na tísňovou telefonní linku 158.

Druhý ničemník (22) byl polapen také, i když o něco později. A to v bytě své matky, kde se schovával. Taky on byl už předtím dvakrát souzen a odsouzen. Zloději ukradli několik lahví alkoholu, ale hlavně konzervy.

Zboží vrátila VB vedoucímu přepadené prodejny a oba zlotřilci skončili tam, kde už to oba koneckonců dobře znali – na lavici obžalovaných v jednací síni trestního soudu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.