Ošetřovatelku znásilnili na vinici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ošetřovatelku znásilnili na vinici!

Ženu napadli mezi keři na vinici.
Ženu napadli mezi keři na vinici. (Ilustrační foto ara)

Podnikatele Arpáda H. (41), penzionovaného železničního úředníka Julia F. (54) a studenta Gézu S. (20) zatkla policie v Mukačevě na Podkarpatské Rusi v tehdejším Československu. Trojice ničemů znásilnila ošetřovatelku Marii V., když využila její totální opilosti.

Podle informací dobového denního tisku šlo o promyšlený plán. Mladý a pohledný student Géza S. vylákal ošetřovatelku v září 1937 do vinice patřící Arpádu H. Ten Marii nejprve dlouze hostil vínem, a když ji zcela opil, dopustil se na ní »násilného smilstva«. Poté, co ošetřovatelka ztratila vědomí, stejného zločinu se na ní dopustili i další dva nezdárníci.

Když Arpád, Julius a Géza ukojili své zvrhlé choutky, nechali ženu v mdlobách ležet ve vinici a odešli. Policisté trojici darebáků zadrželi, posadili je do cely předběžného zadržení a obvinili je ze znásilnění. Kromě toho muži zákona tisku oznámili, že proti Arpádu H. se už vede jiné trestní řízení pro obdobný skutek, kterého se dopustil také ve své vinici na jiné ženě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.