Ubil tchyni, ženu a oběsil se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ubil tchyni, ženu a oběsil se!

Na tchyni a ženu vzal strojník sekeru
Na tchyni a ženu vzal strojník sekeru (Ilustrační foto ara)

Sekerou udeřil hned několikrát do hlavy vlastní tchyni (†58) strojník (38). Žena útok běsnícího zetě nepřežila. K tragédii došlo 7. května 1968 v obci Helcmanovce poblíž slovenské Spišské Nové Vsi.

Řádění rozzuřeného muže tím ale ještě neskončilo. Poté, co sprovodil ze světa tchyni, rozběhl se za vlastní manželkou. Také jí rozsekl lebku.Těžce zraněnou ženu sousedé neprodleně odvezli do nemocnice ve Spišské Nové Vsi, kde ovšem přes veškerou snahu a úsilí lékařů následkům osudového činu vlastního muže podlehla.

Obrovská tragédie tím ale ještě neměla skončit. Jak informoval tehdejší československý tisk, vrah sám sebe odsoudil také k smrti a oběsil se.

Případem se zabývala mordparta východoslovenské kriminálky VB. Ovšem co se mezi manželi a matkou mladé paní odehrálo předtím, než se soptící strojník chopil sekery a začal vraždit, už nikdo zjistit nemohl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.