Po čtrnácti letech se přiznal k vraždě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Po čtrnácti letech se přiznal k vraždě

Fotografie
Fotografie (internal)

Československé četnictvo nešťastníkovi fakticky zachránilo život. Juraj S. byl bez otálení odvezen do nemocnice. Lékaři mu tam poskytli nezbytné ošetření, přivedli ho k vědomí a četnický vyšetřovatel ho vyslechl. A nestačil se divit tomu, co slyšel! 

Zemědělec totiž vypověděl, že se sám, dobrovolně a z vlastní vůle rozhodl pro sebevraždu vyhladověním. Měl to být trest za vraždu, kterou jako třiadvacetiletý spáchal 21. května 1921. Usmrtil tehdy svou nevlastní matku Annu S. a mrtvolu zakopal pod zem. Dotyčná skutečně před čtrnácti lety zmizela bez jediné stopy. Přesné místo, kde by mělo tělo Anny S. ležet, ale Juraj S. neprozradil. Muže po propuštění ze špitálu četníci zatkli a eskortovali do soudní vazby v Bratislavě. Spolu s Jurajem S. byl zatčen také jeho otec, který se měl na vraždě Anny S., vlastní manželky, aktivně podílet.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.