Opilec utopil kamarádku ve vaně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Opilec utopil kamarádku ve vaně

Fotografie
Fotografie (internal)

Už jako vrah vstoupil do Nového roku 1989 násilník z Nitry (29) na jihozápadě Slovenska. Během silvestrovské noci totiž poslal na věčnost svou známou (†47), kterou sám pozval na oslavu.

O hrůzné události informoval tehdejší deník Rudé právo 3. ledna 1989. Vrah nebyl žádné neviňátko, naopak. Byl známý jako recidivista a už sedmkrát seděl na lavici obžalovaných a sedmkrát si vyslechl rozsudek »jménem republiky«. Na silvestrovský večer si přivedl k sobě do bytu svou o osmnáct let starší kamarádku, což neměl dělat.

Přemíra vypitého alkoholu kolujícího v žilách muže i ženy totiž zažehla nejprve slovní konflikt na vcelku banální téma. Ten přerostl v bitku, v níž fyzicky slabší žena neměla šanci uspět. Kriminálník ji přemohl, a protože mu alkohol zatemnil mysl, zatáhl oběť do koupelny, kde napustil vanu. Ve vodě pak nešťastnici držel hlavu pod hladinou tak dlouho, dokud nevypustila duši. Vrah byl zatčen a předán soudu. Už poosmé...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.