Matka syna umlátila klackem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Matka syna umlátila klackem!

Pohřeb malému chlapci zařídili sousedé ve spolupráci s úřady.
Pohřeb malému chlapci zařídili sousedé ve spolupráci s úřady. (Foto: ara)

Případ neuvěřitelné krutosti se odehrál v lednu 1968 v Trutnově. »Krkavčí matka« (22) a její druh (27) tam umučili malé batole (†2). A to jen proto, že chlapeček plakal…

Pořídila si dítě, ale odmítala být matkou na »plný úvazek« chtěla se bavit, užívat života. Bezcitnou ženu jednoho dne popadl doslova amok, když se děcko rozplakalo a nedalo se utišit. Popadla silný klacek a batole jím začala surově mlátit. Její druh, místo aby chlapečka ochránil, se k trýznění přidal a brutálně kloučka udeřil kovovým pilníkem.

„Matka děcka a její druh přestali s bitím teprve po zákroku trutnovských občanů, kteří jim těžce zraněné děcko vzali a převezli ho do nemocnice ve Dvoře Králové nad Labem, kde však na následky zranění zemřelo,“ popsal dobový tisk strašnou scénu. Podle dostupných informací uvalil okresní prokurátor v Trutnově na oba surovce vazbu. Následně před soudem čelili obžalobě pro »těžké ublížení na zdraví s následkem smrti«. Jakým rozsudkem byli potrestáni, není známo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.