Ožrala chtěl odstřelit manželku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ožrala chtěl odstřelit manželku!

Zbraň v rukou opilce je smrtící kombinace!
Zbraň v rukou opilce je smrtící kombinace! (CNC Blesk)

Ilegálně přechovávanou vojenskou pušku, do které nabil kulometné náboje, namířil počátkem listopadu 1973 na svou manželku opilec (36), když se vrátil nachmelený z místní hospody. Pak stiskl spoušť...

Podnapilý muž vyhrožoval své ženě a celé rodině zastřelením vícekrát. Tentokrát však byl pevně rozhodnut své hrozby skutečně splnit. Stačilo opravdu jen málo a stal by se z něj před zraky vlastních vyděšených dětí vrah. Žena však v posledním zlomku vteřiny naštěstí neohroženě strhla hlaveň pušky stranou.

Náboj prolétl dveřmi bytu, které prorazil a zasekl se do dveří bytu protějšího! I sousedé s násilníkem měli neblahé zkušenosti, rušil noční klid a vyhrožoval jim, když si stěžovali. Že jim však téměř prostřelí bytové dveře, s tím přece jen nepočítali. Naštěstí se nikomu nic nestalo. Nebezpečný střelec byl odzbrojen, zadržen a stíhán pro pokus o vraždu a nedovolené ozbrojování. 

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.