Zvrhlík toužil po holčičkách: Před nástupem do basy znásilnil i dceru (8)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Zvrhlík toužil po holčičkách: Před nástupem do basy znásilnil i dceru (8)!

Zvrhlík znásilnil svoji sestru i dcery!
Zvrhlík znásilnil svoji sestru i dcery!  (Profimedia.cz)

Soudní znalci žalostně selhali v případu pomocného dělníka Stanislava H. (30) z Mostecka. Muž zneužíval svou starší dceru (11). Na základě znaleckých posudků ho soud nevzal do vazby. Zvrhlík přišel domů a okamžitě znásilnil i svou mladší dceru (8).

Touhu po malých holčičkách pocítil Stanislav H. už v patnácti letech, když zneužil svou malou sestřičku. Jako mladistvý byl potrestán podmínečným trestem. Rozhodně se však nepoučil. V devatenácti letech se oženil s o rok starší kuchařkou a měl s ní tři dcery. Sex s manželkou Stanislava příliš nebavil, přemohl se k němu maximálně jednou za čtrnáct dní. Zato však začal souložit se svou nejstarší dcerou. Když bylo dívce roku 1985 jedenáct, vše vyšlo najevo a Stanislav byl obviněn z pohlavního zneužívání.

Znalci však prohlásili, že není nebezpečný, a místo do vazby ho soudce poslal domů. Starší dceru manželka odvezla k rodičům, ale v bytě byla prostřední osmiletá dcerka. Stanislav H. pochopil, že půjde do vězení a rozhodl se ještě naposledy si užít. Osmiletou holčičku nejprve osahával na pohlaví a potom se pokusil o soulož. Když začala dívka silně krvácet, nechal ji na pokoji. Zvrhlík konečně skončil ve vazbě a u soudu vyslechl trest – šest let vězení. Alespoň nejmladší tříletá holčička tak byla otcovy perverzní pozornosti ušetřena...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.