Užila si hromadný sex a nahlásila znásilnění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Užila si hromadný sex a nahlásila znásilnění!

Užila sex, ale bála se reakce rodičů.
Užila sex, ale bála se reakce rodičů. (scom)

Zdravotní sestra Helena V. (19) z Českých Budějovic ohlásila v září 1975, že byla několikanásobně znásilněna. Prý ji přepadla skupina neznámých mladíků. Všechno ale bylo nakonec jinak. Místo násilí šlo o bizarní sexuální hrátky.

Helena V. popsala příslušníkům události večera 3. září 1975. Prý popíjela se svým přítelem v restauraci pivo. Pak si vyšli na procházku do parku, kde se líbali. Náhle je přepadl gang mladých mužů, kteří Helenina partnera zahnali a dívku jeden po druhém znásilnili. Výpovědi svědků ale ukázaly docela jiný obrázek.

Helena V. skutečně byla v restauraci, pila však mnohem víc, než uvedla. Budila pozornost svým vyzývavým chováním, dovolovala cizím mužům, aby ji osahávali a líbali. O mladíkovi, kterého označovala za svého partnera, nevěděla Helena V. prakticky nic. Znala jen jeho křestní jméno – Petr. Detektivům se nakonec podařilo vypátrat Petra i čtveřici mladíků, kteří měli s Helenou V. hromadný sex. Všichni tvrdili, že dívka neprotestovala a při souloži byla dokonce aktivnější. Parkem v té době chodila řada lidí a nikdo ji neslyšel bránit se nebo volat o pomoc. O znásilnění lhala Helena V. pravděpodobně proto, že se za své chování styděla a bála se reakce rodičů. Případ byl odložen.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.