Kouzlo letního stolování s dary lesa - Hrnkový etažér
Sbalte si pár plecháčků a hurá do lesa! Budou se hodit na sběr kouzelných plodů, které příroda nabízí. Upečte si z nich dobrý drobenkový koláč a naaranžujte ho na jednoduchý a přitom originální etažér, který vás nebude stát ani korunu.
POTŘEBUJETE: 2 jídelní talíře (malý a velký), 2 hrnky stejné barvy a velikosti, luční kvítí, drobenkový koláč s ovocem (borůvky, ostružiny, lesní jahody, maliny…)
* Na ubrus dáme velký jídelní talíř, uprostřed pak hrnek dnem vzhůru.
* Na hrnek umístíme menší talíř, na něj dáme do středu opět hrnek, tentokrát standardně.
* Do jednotlivých pater vložíme nařezané díly koláče.
* Do vrchního hrnku nalijeme vodu a vložíme do něj luční květiny.
* Etažér můžeme naplnit i obalovanými houbami nebo zdravou zeleninkou. Vrchní hrnek je pak ideální na dip!
Více nápadů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 32.