Za střízliva nemůže. Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Za střízliva nemůže. Proč?

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, čím je to, že za střízliva prostě nemůžu spát s klukem, nedokážu to, jsem divná? Není to tím, že jsem příliž brzy začala se sexem, bylo mi 14? A nikdy jsem s nikým nebyla za střízliva? (Aneta, 18)

Dobrý den, nevím, kolik je vám let, ale Vaše sexuální zábrany mohou mít příčinu v brzkém začátku vašeho sexuálního života i ve vztazích, které s partnerem (nebo partnery) máte. Zkuste položit sama sobě otázku, proč se před sexem nedokážete uvolnit a jaký je rozdíl, když máte alkohol v krvi; jak a proč vám pomáhá. Pokud nemáte trvalý vztah, může být příčina i v tom, že na sex příliš spěcháte, vše se děje pod tlakem a chybí vám klid a čas partnera poznat a začít mu trochu důvěřovat. Pokud se vám to samotné nepodaří, mohla by vám pomoci konzultace s psychologem nebo sexuologem. Ani po pár skleničkách byste ale neměla zapomínat na ochranu a vždy mít u sebe kondom, pro případ, že by k sexu došlo.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.