Ze syna - kojence udělal doživotního mrzáka: Zmrzačil ho za pláč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Ze syna - kojence udělal doživotního mrzáka: Zmrzačil ho za pláč!

Vlastimil tvrdil, že Adrianka zalehl nešťastnou náhodou ve spánku. Tomu soud neuvěřil.
Vlastimil tvrdil, že Adrianka zalehl nešťastnou náhodou ve spánku. Tomu soud neuvěřil. (Foto Aha! – Karel Janeček)

Osm let v kriminále si má odsedět podle zatím nepravomocného rozsudku Vlastimil M. (22). Vlastním synem (4 měsíce) třásl a dusil jej proto, že mu vadil jeho pláč.

Seběhlo se to předloni dva dny před Štědrým dnem. Maminka Ester G. (21) se starším synem šla koupit dárky a Adriana nechala ve Vlastimilově péči. „Já slyšel pláč, ale takový, jako když miminko brečí, že ho něco bolí,“ vzpomínal u soudu soused Jakub.

Do toho prý začal neurotický Vlastimil v bytě, kde synka dusil polštáři a třásl bezmocným tělíčkem ve vzduchu, pouštět nahlas muziku. „Byl to křik, jako když podřezávají kůzlata,“ uvedl soused. Adrianek má doživotní následky. Otec mu poškodil mozek, přesto se proti rozsudku odvolal.

Věřím, že mu to udělal!

Vlastmilovou partnerkou a matkou jeho tří dětí (10 měsíců, 2 a 3 roky) je Ester G. (21). „Odešla jsem ráno na nákup, mezitím malého odvezla sanitka. Já víc nevím. V nevinu svého teď už bývalého přítele nevěřím. Ublížil mu, ať už úmyslně, nebo ne. Kluk je doživotní mrzák,“ řekla.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.